Найкраще заварювати чай у глиняному, фаянсовому або фарфоровому посуді. Підійде традиційна для Китаю ісинська кераміка. Ми наповнюємо чайник водою настільки, щоб під час заварювання вона заповнила весь об'єм. Чим більше заварки, тим більше користі.26 Mar 2021

Гайвань – це спеціальна посуд для приготовлення чаю. Гайвань складається з чаші, кришки та блюдця. Після заварювання напій одразу п'ють або зливають із чаші в іншу посудину — чахай.

Краще всього для чаю підійде порцеляновий посуд. Але також можна використовувати і скло! У такому разі насиченість аромату та повнота смаку може бути частково втрачена. Крім того, фарфор знижує температуру чаюдозволяючи пити навіть гарячий напій без шкоди.

Що потрібно для заварювання чаю?

  1. Чайник для нагріву води. Не забувай очищати чайник від накипу, інакше він погіршить якість води.
  2. Заварювальний чайник. Вибери для своєї ідеальної чайний церемонії скляний чи глиняний чайник. …
  3. Вода. …
  4. Гуртки. …
  5. Чай.