Серед продуктів тваринного походження багато сірки в м'ясі, потрохах (печінка, шкіра, нирки, язик тощо. д.), курятині, рибі та яєчному білку. Серед рослин сірку постачають в основному зернові, такі як жито та овес, також її багато в бобових та горіхах.

Найкращі джерела сірки – пісне м'ясо, птиця, риба, яйця, молоко та бобові. На другому місці – часник, різні види капусти, салат, водорості та горіхи.

Нестача сірки в організмі можна, можливо визначити за такими ознаками:

  1. повільне загоєння ран
  2. ламкі нігті
  3. ламке і тьмяне волосся
  4. тьмяна шкіра
  5. регулярні запалення
  6. артрози та артрити
  7. акне
  8. алергічні висипання

11 Jul 2022

Сірка – хімічний елемент….Найкращі джерела сірки:

  • яловичина та м'ясні субпродукти;
  • ракоподібні та морепродукти (краби, омари, креветки та морські гребінці);
  • птах (курка та індичка);
  • риба;
  • молочні продукти (Сир, молоко, йогурт, кефір і т. д.);
  • яйця;
  • часник;
  • цибуля, цибуля-порей, цибуля-шалот, зелена цибуля;