Серед продуктів тваринного походження багато сірки в м'ясі, потрохах (печінка, шкіра, нирки, язик тощо. д.), курятині, рибі та яєчному білку. Серед рослин сірку постачають в основному зернові, такі як жито та овес, також її багато в бобових та горіхах.
Найкращі джерела сірки – пісне м'ясо, птиця, риба, яйця, молоко та бобові. На другому місці – часник, різні види капусти, салат, водорості та горіхи.
Нестача сірки в організмі можна, можливо визначити за такими ознаками:
- повільне загоєння ран
- ламкі нігті
- ламке і тьмяне волосся
- тьмяна шкіра
- регулярні запалення
- артрози та артрити
- акне
- алергічні висипання
11 Jul 2022
Сірка – хімічний елемент….Найкращі джерела сірки:
- яловичина та м'ясні субпродукти;
- ракоподібні та морепродукти (краби, омари, креветки та морські гребінці);
- птах (курка та індичка);
- риба;
- молочні продукти (Сир, молоко, йогурт, кефір і т. д.);
- яйця;
- часник;
- цибуля, цибуля-порей, цибуля-шалот, зелена цибуля;