Білий ром найкраще розбавляти апельсиновим, лимонним, яблучним чи грейпфрутовим соком. Якщо простіше, то з білими видами рому найкраще поєднуються соки з такою собі кислинкою. І так, краще використовувати свіжі соки, які не містять консервантів і будь-яких інших добавок, які можуть вплинути на смак.
Є кілька варіантів.
- У чистому вигляді Культура вживання рому "без нічого" схожа з ритуалом розпиття віскі або коньяку. …
- З льодом Непоганий спосіб трохи знизити фортецю рому і зробити його смак м'якшим. …
- З содовою …
- З тоніком.
- З ароматизованими газировками.
- З соками.
- З імбирним елем
Розбавляти білий ром краще апельсиновим, лимонним, яблучним або грейпфрутовим соком.
Чистий ром Якісний білий ром рекомендується пити у чистому вигляді. Це традиційний аперитив: напій слід подавати на початок основної трапези, використовуючи горілчані чарки. Він здатний пробуджувати апетит навіть краще, ніж вино. Подавати до цього виду рому стоїть м'ясні страви.