Білий ром найкраще розбавляти апельсиновим, лимонним, яблучним чи грейпфрутовим соком. Якщо простіше, то з білими видами рому найкраще поєднуються соки з такою собі кислинкою. І так, краще використовувати свіжі соки, які не містять консервантів і будь-яких інших добавок, які можуть вплинути на смак.

Є кілька варіантів.

  • У чистому вигляді Культура вживання рому "без нічого" схожа з ритуалом розпиття віскі або коньяку. …
  • З льодом Непоганий спосіб трохи знизити фортецю рому і зробити його смак м'якшим. …
  • З содовою …
  • З тоніком.
  • З ароматизованими газировками.
  • З соками.
  • З імбирним елем

Розбавляти білий ром краще апельсиновим, лимонним, яблучним або грейпфрутовим соком.

Чистий ром Якісний білий ром рекомендується пити у чистому вигляді. Це традиційний аперитив: напій слід подавати на початок основної трапези, використовуючи горілчані чарки. Він здатний пробуджувати апетит навіть краще, ніж вино. Подавати до цього виду рому стоїть м'ясні страви.