Суп із селери – смачна та корисна страва. У селери терпкий аромат і пряний, солодкувато-гіркий

А у кореня смак приємний, гладкий, трохи пряний. Це дієтичний продукт, з безліччю корисних властивостей: від поліпшення травлення до зниження кров'яного тиску. Я навіть чув, що він стимулює потенцію. Корінь селери щільніше картоплі, але в кулінарному зверненні на неї схожий.

Селера – Яскравий і корисний зелений овоч з великими соковитими стеблами і листя нагорі. У селери характерний терпкий аромат і пряний, солодкувато-гіркий смак.

У їжу вживаються як бульби і стебла, а й зелене листя. Білі бульби селери своїм ароматом нагадують петрушку, а у стебел та листя приємний солодко-гіркий смак. Цю приправу додають у салати, супи, соуси та другі страви для гостроти та аромату. А ви знаєте цікаві рецепти з селери?