"Пепероні" – це різновид італо-американської ковбаси салямі. Завдяки чилі та копченій паприці ця ковбаса отримала насичений смак із яскравими гострими нотами. «Пеперони» коптять на натуральній буковій трісці і залишають на деякий час дозрівати, щоб повністю розкрити аромат.

"Рере" в перекладі з італійської означає ні що інше, як перець. Саме цим інгредієнтом ковбаса так сподобалася європейцям: пікантний смак перцю відтіняв м'ясний смак салямі. А також надавав гострих відчуттів усіх, хто її скуштував.

Як це є З пепероні виходять відмінні бутерброди та сендвічі, годиться вона і для додавання у випічку, супи та салати. Найвідоміша страва з цією ковбаскою – придумана в Америці піца Пепероні. Склад цієї піци простий: тісто, ковбаса пепероні та сир моцарелла.

СалямиПепероні" відрізняється від інших ковбас не тільки особливим смаком, а й спеціальною матер'яною оболонкою, яка дозволяє зберігати свіжість продукту на дуже довгий час.