Рисовий папір має солодкуватим смаком і структурою, що тане, тим не менш, вона прісна і призначена для загортання начинки. Випускається вона найчастіше у вигляді круглих невеликих млинців у висушеному вигляді. Поводитися з рисовим папером слід дуже обережно, інакше він може кришитися і обламуватися по краях. Mar 3, 2016

Рисовий папір, користь та легкість у приготуванні… Містить усі необхідні для людини вітаміни та мінерали. До складу входять вітаміни групи В, калій, кальцій, магній, йод, фосфор та залізо. Рисовий папір має ніжний і нейтральний смак. Традиційно з рисового паперу готують гарячі спринг-роли.

Листи з рису використовують не лише у приготуванні роликів. Так як папір можна варити, обсмажувати або вимочувати, тонке тісто рису може використовуватися для приготування млинців з начинками, пельменів, вареників, голубців. А можна, можливо просто нарізати листок тонкими смужками і відварити як звичайну локшину.

Рисовий папір дуже тонка, щоб пом'якшити її достатньо лише падіння теплої води на її поверхню. Чи не "замочуйте" рисовий папір занадто довго, це призведе до того, що лист буде рватися і спрінг-рол буде дуже важко згорнути.