Який зіджу на смак? У неароматизованого соджу смак можна порівняти з нашою горілкою, тільки трохи солодшою ​​і значно меншою за спиртову.. У продукту з добавками м'якший смак, міцність зазвичай не перевищує 13% – його легко пити як самостійно, так і розбавляючи содовою.Oct 22, 2021

Що відрізняє від горілки, так це менша різкість смаку: фортеця зіджу все-таки вдвічі менше. Традиційно напій виготовляють із ферментованого рису чи пшениці. Для отримання деяких видів використовують картопля – це відлуння голодних років Корейської війни.

Корейський етикет

  1. Соджу розливається у невеликі скляні стоси. …
  2. Наливати зіджу прийнято двома руками. …
  3. Пити зіджу прийнято невеликими ковтками, осушуючи чарку за кілька разів
  4. Чарку зіджу треба випити остаточно, і лише після цього наповнювати заново.
  5. Молодші корейці не п'ють соджу перед старшими.

Корейські дівчата вважають за краще пити зіджу з різними смаками ягід та фруктів. Самий популярний вид – чорничний зіджу, а також персиковий зіджу. М'яке пиво, міцністю, як правило, 5%. Має приємний післясмак, легко п'ється.