Смак трепангу з медом непередавано огидний. Напевно, можна порівняти з смаком болотної води або ще якоїсь води з нечистотами. У мене цей продукт мимоволі викликав блювотний рефлекс. Ретельно приймав протягом двох вранці тижнів, відключаючи по можливості всі свої органолептичні рецептори.

У трепангів досить приємний смак, який одночасно нагадує рибу та креветки. Якщо не хочеться пробувати трепанга у сирому вигляді, можна приготувати з нього спекотне: морський огірок відмінно поєднується з овочами та пряними травами, а також твердим сиром та сметаною.

Настоянку трепанга на меду рекомендується приймати 1 раз на день натще вранці по 1-2 столові ложки за 15 хвилин до їди протягом місяця. Після курсу потрібно зробити перерву 20 днів.