Стандартний діаметр готового виробу складає 33 см, при цьому вага може коливатися від 350 до 500 грам.

Вага 30 сантиметрової піци близько 750 грамів, тоді як одна велика важить від кілограма, до 1200 грамів. Але ж майже 30% від ваги піци – це тісто по бортах піци. Тоді виходить, що одна велика – вигіднішеніж дві маленькі.

Про дві піци по 30см і одну 45см⁠⁠ прикинемо наскільки це більше: 1320,254313/1061,858317=1,243343195 т. е. за підсумком начинки у двох піцах по 30 см менше на чверть, ніж у однієї 45см.

Який має бути піца? Неаполітанська піца має круглу форму діаметром не більше 35 сантиметрів. Середня частина страви не повинна перевищувати півтора сантиметрів, а скоринка не повинна підніматися вище 2 сантиметрів.