Класичні стейки Стейки з найкращих частин туші, які займають у ній лише 10–12 відсотків, і саме тому вони такі дорогі — ну і звичайно, тому що вони вважаються найсмачнішими.Feb 12, 2018

Рибай стейк Рибай стейк Класика жанру, найпопулярніший і найвідоміший шматочок! Виходить гарантовано смачним через великі жирові прошарки і ніжне, досить пухке м'ясо. Рибай – частина яловичини з товстого краю спинно-реберної частини туші. Причому чим відруб ближче до голови, тим смачніше.

стейк «Шатобріан Він же – тендерлойн чи вирізка. Самий ніжний, невеликий і цінний висівок зі слабко вираженим смаком м'яса і без жиру. Середина вирізки – стейк "Шатобріан".

Рибай – RIB EYE Рибай – RIB EYE/RIBEYE STEAK Це самий популярний в світі стейк. Стейк рибай роблять із висівки яловичини з 6 по 12 ребро, там розташовані м'язи, які майже не задіяні в русі. Назва перекладається як "ребро" (rib) та "око" (eye), око означає центр вирізки без кістки, і не має відношення до малюнка.