Термін зберігання домашнього зефіру У середньому ми рекомендуємо зберігати зефір, приготовлений з додаванням цукру не більше 14 діб. Якщо Ви хочете збільшити термін, краще приготувати зефір з додаванням глюкозного сиропу, так зефір можна вживати протягом 25 діб.

Де краще зберігати домашній зефір Зефір домашнього виробництва рекомендується зберігати у герметично упакованій тарі під закритою кришкою. Кімнатна температура не вище 25 градусів, відносна вологість 75%. У темному та сухому місці продукт довше збереже свої смакові характеристики та форму.

Зефір на альбумін з інвертним або глюкозним сиропом відмінно зберігається 7 діб в холодильнику, а безе 14 діб в герметично закритому пакеті або контейнері.

Зефір Свіжий повітряний та смачний зефір або маршмеллоу – чудові ласощі, які люблять велику кількість людей. Однак зберегти десерт свіжим і м'яким довго не виходить у звичайних умовах. А от якщо заморозити, то просто.