Термін зберігання продукту, що становить до 180 діб (за умови відсутності прямих сонячних променів та температури не вище 25°С), забезпечується спеціальною технологією ультрапастеризації: спочатку вершки нагрівають до температури 135°С протягом декількох секунд, а потім швидко охолоджують і розливають в асептичну.

6 місяців Зберігати за температури від +2 до +25°С. Термін придатності до споживання: 6 місяців. Термін зберігання продукту після розкриття упаковки – не більше 5 діб за температури (4+/-2)°С.

Після розкриття упаковки з вершками їх необхідно зберігати тільки в холодильнику. На кухонному столі вони будуть їстівними лише за кілька годин. Термін придатного стану вершків лише 3 дні – це за умови, що вони стоятимуть у холодному місці.

Після розтину зберігати вершки трохи більше 3 діб.