Ведмежий жир Топлений жир ведмедя – це унікальний натуральний комплекс нуклеїнових кислот, білків, жирних олій, саломінів, тритерпанових глюкозидів, вітамінів, мікро- та макроелементів та безлічі інших безцінних речовин. Імунні реакції організму помітно посилюються через 2-3 тижні прийому препарату.
Найбільш корисними за своїм складом вважаються оливкова олія, авокадо та різні види горіхів. Вони містять у достатку омега-3, -6, -9, у невеликій кількості – насичені жири, безліч вітамінів та антиоксидантів.
Тверді жири тварин та птахів містять насичені жирні кислоти. Чим більше в жирі насичених жирних кислот, тим вище температура його плавлення, а значить, триваліше його перетравлення та засвоєння. Тому тугоплавкі бараняки, яловичі жири засвоюються гірше, ніж, наприклад, молочні жири та рослинні олії.
Найшкідливіші серед неправильних жирів….Насичені жири містяться в таких продуктах:
- маргарин
- тварини жири (вершкове масло, сир, білий жир на м'ясі та куряча шкірка)
- тропічні рослинні жири (пальмова та кокосова олія)
- жирні м'ясні продукти (яловичина, баранина, свинина)
- фастфуд
- кондитерські вироби
- шоколад