Забивання фанела краще проводити закривши отвір великим пальцем. Таким чином ви зможете прокручувати чашу рукою, рівномірно забиваючи її та не засмічуючи при цьому вулканчик. Дуже важливо при курінні на фользі її щільно натягнути. В іншому випадку вона може опуститися та закрити собою повітряний отвір.

Для якісної смакової передачі та розкриття тютюну високої міцності краще підходять класичні форми чаш чи вбивашка.

Як і всі чиліми-фанели, «хмарки» забиваються за технікою рівномірного розподілу. І, загалом, це головне. У чашах цього типу важливо, щоб тютюн був пухнастим і забивався не щільно. Просто пройдіть кілька разів «по колу» і рівномірно викладіть тютюнову суміш, не залишаючи прогалин.