І його можна по праву визнати найсмачнішим із улунів. Цей сорт – Молочний улун. Молочний Улун – це особливий сорт чаю, який був виведений на Тайвані та отримав назву Золота Квітка (Цзінь Сюань).Apr 24, 2017

Улун Так Хун Пао (Великий червоний халат) Самий дорогий та якісний улун одержують із дерев-довгожителів. Зріле листя ферментують досить довго, потім скручують, висушують і довго прогрівають у плетених кошиках над вугіллям, після чого заварка отримує благородний бірюзовий відлив.

Який найсмачніший чай, ми вам не скажемо, а ось офіційний список національної гордості Китаю оголосимо.

  • № 1: Зелений чай «Сиху Лунцзін» …
  • № 2: Зелений чай "Дунтін Бі Ло Чунь" …
  • № 3: Світлий улун «Ті Гуань Інь».
  • № 4: Зелений чай "Хуаншань Маофен" …
  • №5: Юньнань пуер

Світлі улуни мають дуже весняний аромат та квіткові нотки бузку. Колір настою дуже світлиймайже прозорий з невеликим золотистим відливом. Темні улуни мають більш насичений колір близький до коньячного та яскравий пряний аромат, який набувається в процесі виготовлення.