За ним іде extra brut, теж досить рідкісне вино. Наступна категорія – brut (брют) – найпоширеніша, таке вино може містити до 1,5% цукру. Набагато більше цукру в інших сортах: sec (сухе) – 1,7–3,5%, demi-sec (напівсухе) – 3,3–5% та doux (солодке) – понад 5%.

У солодкому шампанському вині міститься більше 50 г цукру на літр, у напівсухому – від 32 до 50 грам на літр, у сухому – від 17 до 32 грам цукру на літр, в екстрасухому – від 12 до 17 грам, у бруті міститься менше 12 грам на літр.

  • Винний напій Santo Stefano "Bianco Amabile" …
  • Винний напій Santo Stefano Rosso Amabile зі смаком полуниці та ванілі.
  • Винний напій GRANDE LAVETTI Rose. …
  • Вино напій Santo Stefano Matrimonio siciliano. …
  • Винний напій Santo Stefano білий Сухий …
  • Винний напій Santo Stefano особливий газований білий сухий

За рівнем солодощі шампанське ділять на такі рівні:

  • Brut Nature, або Zero (0 – 3 г цукру з розрахунку на літр)
  • Extra Brut (0 – 6 г/л)
  • Brut (до 12)
  • Extra Sec (12 – 17)
  • Sec (17 – 32)
  • Demi-Sec (32 – 50)
  • Doux (понад 50 г/л, солодкі версії сьогодні дуже рідко виробляються)