Відсоток смаження котлет (м'ясних, рибних) – 15-20%. Смаження шашлику (з баранини або яловичини) – 37%. Відсоток смаження шашлику зі свинини – 32%. Відсоток смаження баклажанів і яєць – 25%.2 Aug 2020

Для березового вугілля розрахунок йде 1:4 Що означає – на смаження 4 кг м'яса знадобиться приблизно 1 кг вугілля. Т. е. мішок деревного вугілля на 5 кг дозволить вам посмажити 20 кг м'яса.

В цьому випадку потрібно купувати 500 – 600 грам нового м'яса на людину. Друге, що необхідно враховувати – це тривалість посиденьок. Якщо ви збираєтеся провести на природі 5-7 годин, вищезазначених 300 грамів на людину, повинно вистачити.

для страви зі свинини можна нарізати м'ясо досить крупно: на шматочки 5-6 см завтовшки і 7-8 см завдовжки; яловичину нарізайте кубиками 4х4 см; курку на шашлик нарізайте кубиками розміром 3х3 см, крильця, гомілки та стегна можна запікати цілком; баранину нарізайте на шматочки по 3-4 см завтовшки і 5-6 см завдовжки.