Тому багато хто рекомендує стелити фольгу на деко дзеркальною стороною назовні, а при обертанні м'яса чи риби – блискучою стороною всередину.Nov 17, 2020

В основному рекомендують загортати продукти для запікання так, щоб матова сторона виявилася зовні. Нібито так фольга не відбиватиме тепло від майбутнього спекотного.

Щоб уникнути розриву фольги, її укладають у два шари – в результаті та сторона, яка стикається з валиком виходить глянсовою, а зворотна – матовий. По суті, продуктивність фольги однакова, хоч би який бік ви використовували.

Складіть лист фольги навпіл, покладіть овочі та м'ясо всередину якомога ближче до згину. Закрутіть край, паралельний згину, потім загорніть краї з боків. Обтисніть пакет, що вийшов. Подібна упаковка чудово сигналізує про готовність м'яса — вона надимається, а згини чорніють.