Для приміщень, де готують нечасто і переважно дієтичну нежирну їжу, досить невисока потужність — до 350 м куб/год. Для більших кухонь підійде витяжка підвищеної потужності – до 600 м куб/год. Там же, де готують багато і часто використовують смаження, необхідний пристрій високої та максимальної потужності.8 Nov 2019

Який виробник витяжок кращий?

КатегоріяМісцеНайменування
Найкращі вбудовані кухонні витяжки1Faber IN-NOVA PREMIUM X A60
2Bosch DFM 064A53
3Krona Kamilla 2M 600 Sensor
4Elikor Інтегра 60

Габарити витяжки слід підбирати, керуючись габаритами варильної поверхні та здоровим глуздом: у загальному випадку вважається, що витяжка по ширині повинна бути не менше варильної поверхні (більше можна). В ідеалі довжина та ширина витяжки повинні збігатися з відповідними розмірами плити або варильної поверхні.

На що звернути увагу при купівлі витяжки

  • Вигляд пристрою. Витяжку краще вибирати залежно від величини кухні та її стилістичного оформлення.
  • Управління. Воно може бути механічним та електронним. …
  • Максимальна продуктивність.
  • Рівень шуму. …
  • Режим роботи. …
  • Фільтри.

16 жовтня 2019