Насадка кондитерська "Французька зірка", 16 мм Також підходить для декорування кремів десертів. Ця насадка залишає дрібноребристий малюнок і призначена для створення десертів із заварного тіста: тістечок, еклерів, профітролей.
Насадка номер 2: Їй я відсаджую заварне тісто для профітролів та еклерів. А також для заварних кілець.
Які насадки потрібні початківцю кондитеру
- зірка відкрита;
- зірка закрита;
- рівна трубочка;
- пелюстка;
- листок;
- спеціальні насадки.
Є два основні способи начинити еклери: ввести крем через отвір за допомогою шприца кондитерського або мішка з насадками; розрізати охололу заготовку збоку.
- За допомогою кондитерського шприца це класичне рішення. …
- Через розріз Другий спосіб начиняти випічку – бічний розріз.