Насадка кондитерська "Французька зірка", 16 мм Також підходить для декорування кремів десертів. Ця насадка залишає дрібноребристий малюнок і призначена для створення десертів із заварного тіста: тістечок, еклерів, профітролей.

Насадка номер 2: Їй я відсаджую заварне тісто для профітролів та еклерів. А також для заварних кілець.

Які насадки потрібні початківцю кондитеру

  • зірка відкрита;
  • зірка закрита;
  • рівна трубочка;
  • пелюстка;
  • листок;
  • спеціальні насадки.

Є два основні способи начинити еклери: ввести крем через отвір за допомогою шприца кондитерського або мішка з насадками; розрізати охололу заготовку збоку.

  1. За допомогою кондитерського шприца це класичне рішення. …
  2. Через розріз Другий спосіб начиняти випічку – бічний розріз.