Гарячі страви (супи, соуси, напої) при роздачі повинні мати температуру не нижче 75 °Cо, другі страви та гарніри – не нижче 65 Cо .Jan 6, 2020
Гарячі страви (супи, соуси, напої) при роздачі повинні мати температуру не нижче 75 град. C, другі страви та гарніри – не нижче 65 град. C, холодні супи, напої – не вище 14 град. C.
Подання гарячих страв
- Рибні страви – для подачі цих страв використовують різний посуд. …
- М'ясні страви зазвичай подають на дрібних тарілках. …
- Птах і дичину подають на стравах або горщиках, а салати до них – окремо в салатниках. …
- Овочеві страви подають на підігрітих дрібних тарілках чи сковорідках.
Dec 23, 2017
Холодні страви та їх види Холодними вважаються страви, які подаються до столу, маючи температуру 10-14 градусів. При цьому гарячі закуски мають температуру 75-90 градусів.