Гарячі страви (супи, соуси, напої) при роздачі повинні мати температуру не нижче 75 °Cо, другі страви та гарніри – не нижче 65 Cо .Jan 6, 2020

Гарячі страви (супи, соуси, напої) при роздачі повинні мати температуру не нижче 75 град. C, другі страви та гарніри – не нижче 65 град. C, холодні супи, напої – не вище 14 град. C.

Подання гарячих страв

  1. Рибні страви – для подачі цих страв використовують різний посуд. …
  2. М'ясні страви зазвичай подають на дрібних тарілках. …
  3. Птах і дичину подають на стравах або горщиках, а салати до них – окремо в салатниках. …
  4. Овочеві страви подають на підігрітих дрібних тарілках чи сковорідках.

Dec 23, 2017

Холодні страви та їх види Холодними вважаються страви, які подаються до столу, маючи температуру 10-14 градусів. При цьому гарячі закуски мають температуру 75-90 градусів.