Для копчення птиці, дичини та м'яса найкраще підходить вільха, ясен, осика та бук. Стружку яблуні, абрикосу та вишні зазвичай використовують для приготування птиці. Завдяки такому тріску готовий делікатес отримує тонкий аромат і ненав'язливий солодкуватий присмак.

При копчення риби рекомендуємо дотримуватися ніжніших ароматів копчення. Ідеально підійде вільха та клен. Також можна використовувати легкі фруктові дерева, такі як яблуня чи вишня.

Підходить для копчення таких продуктів як курка, каченя, яловичина, баранина, козлятина, а також свинини та овочів. Тріска з груші чудовий вибір для любителів копчення. Підходить для копчення таких продуктів як риба, курка, яловичина, козлятина, а також свинини та овочів.

Тріска вільхова для копчення є універсальною і підходить для приготування м'яса, риби, сиру та овочів. Процес копчення має консервуючу дію, надає їжі особливого смаку і аромату.