при схудненні та правильному харчуванні Наважившись вживати макарони, потрібно купувати вироби тільки із твердих сортів пшениці. Такий продукт виготовляють з особливого сорту пшеничного дурум, який насичений білками і має низький глікемічний індекс.
При бажання схуднути дієтологи радять вибирати дієтичні макарони, які зроблені з води та борошна з твердих сортів пшениці. Макарони для схуднення містять менше шкідливих легкозасвоюваних вуглеводів (на відміну від макаронних виробів, виготовлених з м'яких сортів пшениці).
При правильному харчуванні це можуть бути вироби із твердих сортів пшениці. Їх роблять із особливого сорту цього злаку – дурум. Такі макарони насичені рослинними білками та мають низький глікемічний індекс.
Паста з твердих сортів пшениці не тільки не шкодить фігурі, а й допомагає схуднути.