Сирники розвалюються виключно через порушення технологія приготування. Це загалом. А якщо зокрема, то може бути порушена пропорція інгредієнтів, температура під час смаження, тісто вийшло дуже рідким або сухим, взяли погану сковороду чи нерівномірно її прогріли. Nov 11, 2021

При жарінні сирники можуть розвалюватися з багатьох причин: невідповідний сир, недостатня кількість яєць або борошна. Якщо брати жирний сир (наприклад, 9% жирності), то тісто може потекти. Тому я завжди використовую для приготування сирників знежирений сир.

Щоб сирники не прилипали до сковороди, тісто має бути густим, а перед смаженням слід ретельно запанувати кожен сирник у борошні. Не переборщувати з цукром! Він зробить тісто рідким, і сирники втратять форму.

Багато рідини Зайва волога заважає сирникам скріпитися, тому вони виходять тонкими та пухкими. Рідина можуть виділяти цукор та сухофрукти.